Producten - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Producten

Webwinkel

Jotun Demidekk Ultimate
Zeer duurzame, watergedragen, dekkende houtbescherming voor buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. Jotun Demidekk Ultimate is een watergedragen, dekkende houtbescherming (beits) voor buiten die de houtstructuur accentueert.
53,00 €
Toevoegen
Jotun Demidekk Ultimate Hellmat
De extra matte variant van de Demidekk Ultimate. Zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw.
53,00 €
Toevoegen
Jotun Demidekk Ultimate Vindu
Een watergedragen buitenverf met uitstekend kleurbehoud en een lange onderhoudsinterval. Uitermate geschikt voor houtwerken als ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en andere buiten details. Het product bevat film conserveringsmiddelen die schimmels probeert tegen te gaan. Te gebruiken in een systeem met een Visir Primer.
53,00 €
Toevoegen
Scano Pingo cleaner 5 liter
Een universeel reinigingsmiddel voor schilderwerk en vloeren.
PINGO CLEANER is geschikt voor het ontvetten en reinigen van zowel houten oppervlakken als beton, asfalt of cement alvorens deze geschilderd worden.
Het verdient tevens aanbeveling schilderwerk éénmaal per jaar te wassen met water en PINGO CLEANER. Dit komt de duurzaamheid van schilderwerk ten goede.
95,85 €
Toevoegen
Jotun Visir Oljegrunning Klar
VISIR KLAR is een speciale waterresistente primer met speciale toevoegingen om bescherming te bieden tegen blauwschimmel en zwarte fungicide. VISIR KLAR bindt losse houtvezels en zorgt voor een goede ondergrond voor het verdere verfsysteem. De speciale pigmentatie beschermt het hout tegen gevaarlijke UV-straling. Naast het stabiliseren van nieuw en/of onbehandeld hout impregneert de VISIR KLAR zeer goed.
30,45 €
Toevoegen
Een waterverdunbare transparante beits voor geimpregneerd hout. Het product is waterafstotend, voorkomt scheuren in het hout en bevat bestanddelen tegen schadelijke effecten van UV licht, schimmels en houtrot. Het product wordt typisch aanbevolen voor terrasvloeren, tuinmeubelen en schuttingen waar een transparante, niet filmvormende bescherming is gewenst.
39,40 €
Toevoegen
Universol verfreiniger
UNIVERSOL is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen. UNIVERSOL is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings.
12,75 €
Toevoegen
Demidekk Brilliant White
Dekkende zeer duurzame houtbescherming voor buiten, speciaal ontworpen voor witte kleuren. Uitermate vuilafstotend.
55,00 €
Toevoegen
Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud